HR Assistent | Hassink | Haaksbergen 

 Waar ga jij aan de slag?
Onze organisatie groeit! Groei jij met ons mee? Als HR Assistent ben je op dagelijkse basis verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse administratieve en operationele HR werkzaamheden. Ook ondersteun je op het gebied van kwaliteit. 

Hassink verpakkingsdrukwerk
Hassink is ruim honderd jaar oud, maar levend als nooit tevoren. Wij zijn een familiebedrijf dat in 1902 het daglicht zag en sindsdien houden wij ons bezig met het drukwerk van indrukwekkende verpakkingen. Bij ons zit alles wat nodig is voor piekfijn drukwerk onder één dak. Zo houden we zelf de regie over het hele drukproces: van vormopmaak tot drukken, stansen en vouwplakken. Het merendeel van onze klanten zijn toeleveranciers van supermarkt organisaties. De verpakkingen die wij produceren komen je dan ook waarschijnlijk bekend voor. 

Wat krijg jij ervoor terug?
Wij zijn een familiebedrijf, wat betekent dat we op elkaar kunnen bouwen. Deze insteek is direct merkbaar op de werkvloer. We hebben informele, korte lijnen en direct contact met elkaar werkt gewoon het best. We voelen ons allen betrokken bij iedere centimeter van het bedrijf. Afspraak is afspraak en we werken met aandacht. Zowel naar onze klanten toe als naar elkaar onderling. Er heerst altijd een gemoedelijke sfeer. Samen wat moois maken, daar worden we blij van! 

Wat ga jij doen?
Als HR Assistent bij Hassink heb je een breed pakket aan werkzaamheden. Dankzij jou lopen de HR-administratie en -processen op rolletjes en werken medewerkers met een tevreden gevoel bij onze organisatie. Je houdt je onder andere bezig met personeelsdossiers, ziekteverzuim-, verlof- en urenregistratie, het personeelshandboek en het bijhouden van relevante verzekeringen. En zoeken we nieuwe collega’s dan help je ook mee met recruitment. Ook speel je een rol op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Je bereidt audits voor en geeft opvolging aan de hieruit voortkomende acties. Je zorgt ervoor dat medewerkers van Hassink Drukkers kwaliteitsbewust handelen en veilig werken. Daarnaast vervang je, bij afwezigheid, de administratief medewerkster. Je zorgt voor ondersteuning bij de crediteuren- en debiteurenadministratie, het boeken van binnenkomende facturen en het maken en versturen van uitgaande facturen. 

Onze organisatie groeit en ook op het gebied van HR denken we continu na over hoe we kunnen optimaliseren en professionaliseren. Ook hierin mag je uiteraard met ons meedenken! 

Kerncompetenties
• Aandacht voor details
• Assertiviteit
• Inlevingsvermogen
• Kwaliteitsgerichtheid
• Verantwoording
• Voortgangscontrole 

Extra informatie
Aantal uren | 32-40 uur;
Salarisschaal | Schaal G;
Arbeidsvoorwaarden | conform GrafimediaCAO. 

Solliciteren?
Is de vacature van HR Assistent echt iets voor jou en ben je vier tot vijf dagen per week beschikbaar? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Je kunt je CV en motivatiebrief vóór 16 november 2018 sturen aan Loes Hassink (l.hassink@hassink.nl). Bij vragen kun je haar telefonisch bereiken op 053 – 572 17 77.