Vacature

Wij zijn op zoek naar een Weekendhulp!

Wij zoeken een Weekendhulp die ons helpt om de productie schoon te maken. Je bent een echte aanpakker, die ervoor zorgt dat de productieruimte voldoet aan de hygiënerichtlijn. Mede dankzij jou is onze productie schoon!

Wat ga jij doen?

Als Weekendhulp ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van onze productieruimte. Je zorgt ervoor dat de vloer met de schrobmachine wordt schoongemaakt, rommel wordt opgeruimd en de productie voldoet aan de hygiënerichtlijn. Om je op weg te helpen zal onze huidige weekendhulp je inwerken, daarna kan het zijn dat je ook alleen wordt ingepland. Om overal goed bij te kunnen mag je pallets verplaatsen met de palletwagen. Je krijgt de vrijheid om het werk zelf in te delen, als het werk maar af is. Als jij het pand verlaat, dan ziet de productieruimte er weer keurig uit!

Waar ga jij aan de slag?

Hassink is ruim honderdvijftien jaar oud, maar levend als nooit tevoren. Wij zijn een familiebedrijf dat in 1902 het daglicht zag. Sinds een jaar of tien houden wij ons bezig met het produceren van indrukwekkende verpakkingen. Bij ons zit alles wat nodig is voor een piekfijne verpakking onder één dak. Zo houden we zelf de regie over het hele drukproces: van vormopmaak tot drukken, stansen en vouwplakken. Het merendeel van onze klanten zijn toeleveranciers van supermarkt organisaties. De verpakkingen die wij produceren komen je dan ook waarschijnlijk bekend voor.

Wat krijg je ervoor terug?

Wij zijn een familiebedrijf, wat betekent dat we op elkaar kunnen bouwen. Deze insteek is direct merkbaar op de werkvloer. We hebben informele, korte lijnen en direct contact met elkaar werkt gewoon het best. We voelen ons allen betrokken bij iedere centimeter van het bedrijf. Afspraak is afspraak en we werken met aandacht. Zowel naar onze klanten toe als naar elkaar onderling. Er heerst altijd een gemoedelijke sfeer. Samen wat moois maken, daar worden we blij van!

Wat vragen wij?

  • Je bent minimaal 16 jaar
  • Je bent beschikbaar op zaterdag van 08:00 tot 14:00 (Werktijden kunnen in overleg afwijken)
  • Je vindt het geen probleem om pallets te verplaatsen met een palletwagen

Overige informatie

Als weekendhulp werk je gemiddeld 6 uur per week (op zaterdag).

Solliciteren?

Solliciteren?
Ben jij de Weekendhulp die wij zoeken? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Je kunt je CV en korte motivatie vóór 29 november sturen aan Aniek Folsche (a.folsche@hassink.nl)Bij vragen kun je haar telefonisch bereiken op 053 – 572 17 77.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Steekwoorden: Schoonmaken | Weekendhulp | Schrobben | Bijbaan | Verpakkingsdrukkerij | Familiebedrijf