Vacature

Wij zijn op zoek naar een Technisch Prepress Medewerker!

Wij zoeken een Technisch Prepress medewerker met passie voor zichtbaarheid. Je zorgt ervoor dat aangeleverde bestanden veranderen van uiteenlopende lijntekeningen tot verpakkingen. Met jouw technisch inzicht kan je zonder problemen een voorstelling maken van een 3D verpakking als je de 2D tekening voor je ziet liggen. De bestanden converteer je tot een stansmestekening door middel van CAD/CAM-systemen. Je let hierbij op details en je overlegt met anderen om te voldoen aan de wensen van de klant. Als jij aan het einde van je werkdag een boodschappenronde maakt, dan speur je met trots door de schappen naar de (mede dankzij jou) geproduceerde vouwkarton verpakkingen van Hassink.

Wat ga jij doen?

Als Technisch Prepress medewerker bij Hassink ben je verantwoordelijk voor het controleren, converteren en productie gereedmaken van aangeleverde (voornamelijk Illustrator CC) bestanden. Na het akkoord van de klant verzorg jij het op inslag zetten / nesten van de digitale stansmestekening. Vervolgens maak je de offsetplaten met de door jou aangestuurde en onderhouden CTP machine. Je bent de schakel tussen het ordermanagement en de productie, en je ziet het als een uitdaging om de vraag van de klant en de mogelijkheden van Hassink bij elkaar te brengen. Om tot het beste resultaat te komen overleg je regelmatig met je collega prepress medewerker, de orderbegeleiders, het productiepersoneel en de technisch directeur.

 

Als deze functie je als muziek in de oren klinkt, maar je hebt nog niet de beschreven kennis of ervaring, twijfel dan niet om te reageren. Wij willen je graag op weg helpen om te groeien naar de Technisch Prepress medewerker die bij ons het verschil kan maken.

Waar ga jij aan de slag?

Hassink is ruim honderdvijftien jaar oud, maar levend als nooit tevoren. Wij zijn een familiebedrijf dat in 1902 het daglicht zag. Sinds een jaar of tien houden wij ons bezig met het produceren van indrukwekkende verpakkingen. Bij ons zit alles wat nodig is voor een piekfijne verpakking onder één dak. Zo houden we zelf de regie over het hele drukproces: van vormopmaak tot drukken, stansen en vouwplakken. Het merendeel van onze klanten zijn toeleveranciers van supermarkt organisaties. De verpakkingen die wij produceren komen je dan ook waarschijnlijk bekend voor.

Wat krijg je ervoor terug?

Wij zijn een familiebedrijf, wat betekent dat we op elkaar kunnen bouwen. Deze insteek is direct merkbaar op de werkvloer. We hebben informele, korte lijnen en direct contact met elkaar werkt gewoon het best. We voelen ons allen betrokken bij iedere centimeter van het bedrijf. Afspraak is afspraak en we werken met aandacht. Zowel naar onze klanten toe als naar elkaar onderling. Er heerst altijd een gemoedelijke sfeer. Samen wat moois maken, daar worden we blij van!

Wat vragen wij?

Kerncompetenties

  • Aandacht voor details
  • Kwaliteitsgericht
  • Resultaatgerichtheid
  • Samenwerken
  • Stressbestendigheid
  • Technisch inzicht
  • Illustrator CC
  • Cad/Cam software

Overige informatie

MBO+ of HBO werk- en denkniveau

Gemiddeld 40 uur per week

Jaarcontract | Intentie tot een vaste aanstelling

Salarisschaal E | Conform Grafimedia CAO

Solliciteren?

Ben jij de Technisch Prepress medewerker die wij zoeken? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Je kunt je CV en motivatiebrief vóór 6 december 2019 sturen aan Aniek Folsche (a.folsche@hassink.nl). Bij vragen kun je haar telefonisch bereiken op 053 – 572 17 77.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Steekwoorden: Prepress | Technisch | Vormgeven | Verpakkingen | Familiebedrijf