Coderen

Coderen is het mee laten printen van een unieke wincode op de verpakking. Een veelgebruikte methode om de verkoop te stimuleren met behulp van een speciale actie. Kunnen jouw klanten iets winnen? Laat dan een unieke wincode meeprinten op je sleeve of doosje.

Winnen willen we allemaal. Brandmanagers en productmanagers weten dat. Daarom maken ze regelmatig gebruik van unieke wincodes. Je kent het wel, een code die vermeld staat op de verpakking, die je vervolgens invult op de website van de producent, en waarmee je prachtige prijzen kan winnen.

Aanleidingen om extra aandacht te krijgen rondom een product zijn legio, denk aan Kerst, Valentijnsdag, Pasen, vakanties, productintroducties, of gewoon zomaar, omdat het kan. Coderen kan je helpen je product (tijdelijk) extra aandacht te geven. Dankzij onze speciale wincodeprintmachine hebben we meermaals diverse klanten geholpen bij het uitrollen van een wincodecampagne. Goed om te weten, toch?

Advies

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw product? Wil je meer weten over coderen en promotionele campagnes? Wil je een mock-up laten maken om je eigen klant te overtuigen? Of ben je op zoek naar een (extra) producent voor je bestaande vouwkarton verpakkingen voorzien van wincodes?

Wat je vraag of wens ook is, geef ons een seintje! Onze Passie voor Zichtbaarheid zetten we ook graag voor jouw product in. Check even onze contactpagina voor de relevante contactgegevens. We horen graag van je zodat we je alles kunnen vertellen over vouwkarton verpakkingen en haar toepassingsmogelijkheden in het algemeen en over coderen in het bijzonder.

Promotie | Retail | Actiecode | Stimuleer uw verkoop | Random Codes | Wincode

Coderen