Contactgegevens

Handelsstraat 1
Postbus 177
7480 AD Haaksbergen
T 053 572 17 77
I www.hassink.nl
E info@hassink.nl

Contactpersonen

Loes Hassink
Loes HassinkFinancieel Directeur
T 053 57 21 777
Tom Hassink
Tom HassinkTechnisch Directeur
T 053 57 21 777
Willem Jan Hassink
Willem Jan HassinkDirecteur
T 053 57 21 777
Ronald Burggraaff
Ronald BurggraaffAccountmanager
Het mooie van mijn werk? Dat is de veelzijdigheid ervan, het omgaan met mensen en het mogen meedenken over oplossingen die leiden tot het uiteindelijke product. Daarin wil ik blijven innoveren. Mijn kennis van de verschillende processen en producten in de grafische industrie en op verpakkingstechnisch gebied is groot. Net als mijn betrokkenheid bij elke opdracht. En wanneer we een kwalitatief goed product bij een klant kunnen afleveren die daar meer dan tevreden over is, dan is mijn dag geslaagd. Wilt u een verpakking die méér doet voor uw product? Laat het me weten, ik kom graag even langs.

D 053 220 40 06
M 06 53 64 72 37

Michiel Uijl
Michiel UijlAccountmanager
Mijn passie, naast het opvoeden van mijn twee kinderen, is vouwkarton. Mijn jarenlange ervaring in deze branche zorgt ervoor dat ik u met ieder verpakkingsvraagstuk goed kan helpen en ontzorgen. In mijn functie vind ik het vanzelfsprekend altijd bereikbaar te zijn voor mijn klanten en een langdurige en goede relatie met hen te hebben. Het is bij nieuwe projecten en ontwikkelingen belangrijk om uw vraag op de juiste wijze te vertalen naar de gewenste verpakking. Daarin zijn we creatief, vernieuwend en vaak uniek. Binnen Hassink is er voldoende kennis en kunde om u te verrassen met de juiste verpakking voor uw product. Ik kom graag bij u langs om samen iets moois neer te zetten en te zorgen dat uw product op zal vallen in het schap. Tot snel!

D 053 220 40 05
M 06 48 15 01 77

Maarten Abbink
Maarten AbbinkOrdermanager
Als ordermanager ben ik verantwoordelijk voor het verloop van het hele proces van klantvraag en productontwikkeling tot productie, levering en nazorg. Ondertussen ontwikkelt de grafische branche zich voortdurend. Tel daar de variatie aan opdrachten en de diversiteit aan interne en externe contacten bij op en u begrijpt: elke dag is anders. Het houdt mijn werk interessant en uitdagend.
Anderen omschrijven mij als gedreven en iemand die zaken adequaat oppakt. Ik denk dat dat beeld wel klopt. Ik hou ervan als zaken goed verlopen en als het nodig is, zet ik graag een tandje bij.

D 053 220 40 07