Contactgegevens

 

Handelsstraat 1
Postbus 177
7480 AD Haaksbergen
T 053 572 17 77
I www.hassink.nl
E info@hassink.nl

Contactpersonen

Loes Hassink
Loes HassinkFinancieel Directeur
T 053 57 21 777
Tom Hassink
Tom HassinkTechnisch Directeur
T 053 57 21 777
Willem Jan Hassink
Willem Jan HassinkDirecteur
T 053 57 21 777
Ronald Burggraaff
Ronald BurggraaffAccountmanager
Het mooie van mijn werk? Dat is de veelzijdigheid ervan, het omgaan met mensen en het mogen meedenken over oplossingen die leiden tot het uiteindelijke product. Daarin wil ik blijven innoveren. Mijn kennis van de verschillende processen en producten in de grafische industrie en op verpakkingstechnisch gebied is groot. Net als mijn betrokkenheid bij elke opdracht. En wanneer we een kwalitatief goed product bij een klant kunnen afleveren die daar meer dan tevreden over is, dan is mijn dag geslaagd. Wilt u een verpakking die méér doet voor uw product? Laat het me weten, ik kom graag even langs.

D 053 220 40 06
M 06 53 64 72 37

Rogier Engelbertink
Rogier EngelbertinkAccountmanager
Vouwkartonnage zie je overal. Denk maar aan de vouwdoosjes om hagelslag, cosmetica en koffie, maar ook aan vouwkartonnen sleeves om schaaltjes, bakjes of cupjes met salades, sauzen, kant-en-klaarmaaltijden. Elke verpakking die bij Hassink het pand verlaat is custom made. Dat kan ook niet anders want voor elke verpakking gelden andere eisen en wensen. Het proces vanaf de klantvraag via de ontwikkelingsfase naar een definitieve verpakking en een tevreden klant vind ik elke keer weer een mooie uitdaging. En als ik dan uiteindelijk het product in de winkel zie liggen, ben ik zo trots dat ik vaak de eerste ben die het product koopt. Als u een verpakkingsvraag heeft, dan kom ik graag bij u langs om hierover met u verder van gedachten te wisselen. Hopelijk tot snel!

D 053 220 40 05
M 06 48 15 01 77

Maarten Abbink
Maarten AbbinkOrdermanager
Als ordermanager ben ik verantwoordelijk voor het verloop van het hele proces van klantvraag en productontwikkeling tot productie, levering en nazorg. Ondertussen ontwikkelt de grafische branche zich voortdurend. Tel daar de variatie aan opdrachten en de diversiteit aan interne en externe contacten bij op en u begrijpt: elke dag is anders. Het houdt mijn werk interessant en uitdagend.
Anderen omschrijven mij als gedreven en iemand die zaken adequaat oppakt. Ik denk dat dat beeld wel klopt. Ik hou ervan als zaken goed verlopen en als het nodig is, zet ik graag een tandje bij.

D 053 220 40 07