Droogwaren en Gebak

Droogwaren en gebak. Twee productgroepen die deels in elkaars verlengde liggen.

Droogwaren

De term droogwaren refereert aan een zeer uiteenlopende groep producten. Voorbeelden zijn koekjes, crackers, stroopwafels, bak-ingrediënten, kruiden, meel, pasta, rijst. Voor veel van deze producten geldt: het zijn stuk voor stuk producten die in vouwkarton dozen of doosjes kunnen worden verpakt. Al dan niet in combinatie met een folie verpakking.

Gebak

Gebak is de naam voor lekkernijen die door bakken van deeg in een oven tot stand komen. Tientallen soorten en maten producten vallen hieronder, maar om een paar bekende voorbeelden te noemen: Bossche Bol, macaron, donut, appelflap, mergpijpje en tompouce. De 4-punts en 6-puntsdozen waarover we schrijven op onze verpakkingenpagina worden in de volksmond ook wel gebaksdozen genoemd. Het laat zich dus raden welk type verpakking het meest gangbaar is voor deze productgroep.

Advies

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het verpakken van jouw product in vouwkarton? Wil je een mock-up laten maken om je eigen klant te overtuigen? Of ben je op zoek naar een (andere) producent van je bestaande verpakking?

Wat je vraag of wens ook is, geef ons een seintje! Onze Passie voor Zichtbaarheid zetten we ook graag voor jouw product in. Op onze contactpagina vind je relevante contactgegevens. We horen graag van je.

Wil je eerst meer lezen om inzicht te krijgen in welk type verpakkingen er zoal zijn, dat kan ook. Check dan even deze pagina.

Droogwaren in vouwkarton