Gecertificeerd

U wilt het graag zeker weten: of ons productieproces op orde is, of u kunt vertrouwen op de mogelijkheid van track&trace en of we milieuvriendelijk werken. Daarom vindt u hieronder een overzicht van de certificaten die aan Hassink zijn toegekend. We doen overigens meer dan nodig is om BRC gecertificeerd te zijn. We houden ons machinepark up-to-date, we drukken met bio-inkten, gebruiken groene stroom en passen milieuvriendelijke reinigingsmiddelen toe. Dit artikel geeft nog wat meer info over duurzaamheid. Heeft u vragen daarover? Laat het ons weten!

BRC-certificaat

Sinds 2019 zijn wij BRC gecertificeerd. Dit BRC-certificaat verklaart dat het productieproces van Hassink voldoet aan de kwaliteitsrichtlijnen van de voedingsmiddelenindustrie.

FSC® certificaat

Naast het BRC-certificaat is Hassink Verpakkingsdrukwerk in het bezit van het FSC- certificaat. Wij gebruiken en gaan op correcte wijze om met papier dat voldoet aan de normen FSC. Het in FSC-papier verwerkte hout is geteeld in speciaal daarvoor gekweekte bossen. Door dit papier bij ons te bestellen draagt u gegarandeerd bij aan verantwoorde bosbouw.

ISO-14001

Hassink is BRC gecertificeerd maar voldoet ook aan de ISO-14001 norm en is in het bezit van het hierbij behorende ISO-certificaat. De ISO-14001-norm richt zich op de gang van zaken met betrekking tot processen in het algemeen en milieuzorg in het bijzonder.

Duurzame inzetbaarheid 

Hassink heeft de laatste jaren niet stilgestaan. Onlangs hebben we voor het derde jaar op rij het BRC-certificaat in ontvangst mogen nemen. We zijn druk bezig geweest met vernieuwingen in onze productiehal. We hebben afscheid moeten nemen van medewerkers, en er zijn nieuwe medewerkers bij ons team gekomen.

We vinden het belangrijk dat iedereen nu en in de toekomst het werk goed kan blijven doen en dat er met plezier bij ons gewerkt wordt. Om die reden zijn wij het afgelopen jaar gestart met het project ‘Hassink Duurzaam Ontwikkelen’. In dit project hebben wij aandacht besteed aan verschillende manieren voor de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. De kern van het project was:

  1. Onderzoeken van de mening van onze medewerkers over diverse onderwerpen (samenwerking, opleiding, ontwikkeling, etc.);
  2. In kaart brengen van taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden zodat voor iedereen duidelijk is wat er van elkaar wordt verwacht;
  3. Het opzetten van een nieuwe gesprekscyclus zodat we met elkaar in gesprek blijven.

Het komende jaar zullen wij verder werken aan het duurzaam ontwikkelen van onze organisatie.

BRC_certificaat
Hassink_FSC
ISO 140001
Europese-unie