Gecertificeerd

Je wilt het graag zeker weten: of ons productieproces op orde is, of je kunt vertrouwen op de mogelijkheid van track&trace en of we milieuvriendelijk werken. Daarom vind je hieronder een overzicht van de certificaten die aan Hassink zijn toegekend. We doen overigens meer dan nodig is om BRCGS gecertificeerd te zijn. We houden ons machinepark up-to-date, we drukken met bio-inkten, gebruiken groene stroom en passen milieuvriendelijke reinigingsmiddelen toe. Dit artikel geeft nog wat meer info over duurzaamheid. Heb je vragen? Laat het ons weten!

BRCGS gecertificeerd

Sinds 2018 zijn wij BRCGS gecertificeerd. Dit BRCGS-certificaat verklaart dat het productieproces van Hassink voldoet aan de kwaliteitsrichtlijnen van de voedingsmiddelenindustrie.

ISO-14001 gecertificeerd

Naast de BRCGS certificering voldoet Hassink ook aan de ISO-14001 norm en is in het bezit van het hierbij behorende ISO-certificaat. De ISO-14001-norm richt zich op de gang van zaken met betrekking tot processen in het algemeen en milieuzorg in het bijzonder.

FSC® gecertificeerd

Hassink Verpakkingsdrukwerk is tevens in het bezit van het FSC- certificaat. Wij gebruiken en gaan op correcte wijze om met papier dat voldoet aan de normen FSC. Het in FSC-papier verwerkte hout is geteeld in speciaal daarvoor gekweekte bossen. Door dit papier bij ons te bestellen draagt u gegarandeerd bij aan verantwoorde bosbouw.

BRC_certificaat
ISO 140001
FSC certificaat

Duurzaam

Hassink heeft de laatste jaren niet stilgestaan. Sinds 2018 hebben we ieder jaar weer het BRCGS-certificaat in ontvangst mogen nemen. We zijn druk bezig geweest met vernieuwingen in onze productiehal. We hebben afscheid moeten nemen van medewerkers, en er zijn nieuwe medewerkers bij ons team gekomen.

We vinden het belangrijk dat iedereen nu en in de toekomst het werk goed kan blijven doen en dat er met plezier bij ons gewerkt wordt. Om die reden is het project ‘Hassink Duurzaam Ontwikkelen’ in het leven geroepen. Hierin wordt aandacht besteed aan de verschillende manieren voor duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. De kern van het project:

  1. Onderzoeken van de mening van onze medewerkers over diverse onderwerpen (samenwerking, opleiding, ontwikkeling, etc.);
  2. In kaart brengen van taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden zodat voor iedereen duidelijk is wat er van elkaar wordt verwacht;
  3. Het opzetten van een nieuwe gesprekscyclus zodat we met elkaar in gesprek blijven.