Wij zijn op zoek naar een Machineoperator/Vouwplakker

Wij zoeken een machineoperator/vouwplakker die met kennis van zaken en bevlogenheid onze vouwplakmachines kan instellen en bedienen.

Waar ga jij aan de slag?
Hassink is honderdtwintig jaar oud, maar levend als nooit tevoren. Wij zijn een familiebedrijf dat in 1902 het daglicht zag. Sinds een jaar of tien houden wij ons bezig met het produceren van indrukwekkende verpakkingen. Bij ons zit alles wat nodig is voor een piekfijne verpakking onder één dak. Zo houden we zelf de regie over het hele drukproces: van vormopmaak tot drukken, stansen en vouwplakken. Het merendeel van onze klanten zijn toeleveranciers van supermarkt organisaties. De verpakkingen die wij produceren komen je dan ook waarschijnlijk bekend voor.

Wat ga jij doen?
Als machineoperator/vouwplakker bij Hassink verricht je werkzaamheden op onze vouwplakafdeling. Je hoofdtaak is het in- en afstellen van de machines en het zo optimaal laten lopen van de productierun. Je let tijdens de run goed op dat er geen afwijkingen ontstaan en je zorgt ervoor dat de verpakkingen voldoen aan de gestelde eisen. Daarnaast zorg je ervoor dat de werkomgeving netjes blijft (conform BRC en ISO 14001 richtlijnen) en help je jouw collega’s op de vouwplak afdeling met diverse productiewerkzaamheden.

Wat krijg jij ervoor terug?
Wij zijn een familiebedrijf, wat betekent dat we op elkaar kunnen bouwen. Deze insteek is direct merkbaar op de werkvloer. We hebben informele, korte lijnen en direct contact met elkaar werkt gewoon het best. We voelen ons allen betrokken bij iedere centimeter van het bedrijf. Afspraak is afspraak en we werken met aandacht. Zowel naar onze klanten toe als naar elkaar onderling. Er heerst een gemoedelijke sfeer. Samen wat moois maken, daar worden we blij van!

Opleiding
MBO – niveau 2 of 3

Kerncompetenties

  • Flexibel
  • Inzicht
  • Kwaliteitsgericht
  • Resultaatgericht
  • Samenwerken
  • Stressbestendig
  • Vakgericht

Extra informatie
Twee ploegendienst (16,81% toeslag) | gemiddeld 36 uur
Jaarcontract | Intentie tot een vaste aanstelling

Arbeidsvoorwaarden | conform Grafimedia CAO

Solliciteren?
Ben jij de machineoperator/vouwplakker die wij zoeken? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Je kunt je CV en motivatiebrief sturen aan Dianne van de Plas (d.vandeplas@hassink.nl)Bij vragen kun je ons telefonisch bereiken op 053 – 572 17 77.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

wij zoeken machineoperator