• Nieuwe stansmachine

Nieuwe stansmachine.

Hassink draait door! Acht jaar geleden heeft Hassink de strategische keuze gemaakt om zich volledig toe te gaan leggen op de productie van vouwkartonnen verpakkingen. Inmiddels is de transformatie voltooid en is onze omzet ieder jaar fors gegroeid. Om onze groeiambitie waar te kunnen maken is er een hele reeks aan investeringen gedaan. Zo zullen er tot en met Q1 2022 achtereenvolgens een nieuwe stansmachine, een nieuwe vensterplakmachine, en een nieuwe drukpers geïnstalleerd gaan worden. Daarnaast zal er vóór de zomer van 2022 nog een uitbreiding van het pand plaatsvinden.

Kortom, reden genoeg om een nieuwe rubriek in het leven te roepen, genaamd “Hassink draait door!”.

Deze maand, december, staat in het teken van de levering van de nieuwe stansmachine. Niet ter vervanging, maar ter uitbreiding. Door de groei van de afgelopen jaren ontstond de situatie dat de stansafdeling af en toe een remmende factor was. Oplossing voor het capaciteitsvraagstuk is uitbreiding met een nieuwe stansmachine. Het aantal stansmachines komt hier mee op drie.

Wil je na het lezen van dit bericht meer weten over de vensterplakmachine, over Hassink of over onze vouwkarton verpakkingen? Dat kan! Laat even wat van je horen via onze contactpagina. Collega’s Michiel en Ronald vertellen je met veel enthousiasme over ons bedrijf en over de producten die we maken. Wie weet kunnen we je binnenkort verwelkomen als nieuwe klant.