• Packaging en Innovation beurs

De Packaging en Innovation beurs wordt op 23 en 24 november 2016 gehouden op het Taets Art and Event Park te Zaandam. Hassink is hier dit jaar aanwezig als exposant.
Dit exclusieve event brengt leveranciers, innovatiepartners en 1700 verpakkings- beslissingnemers samen om ideeen te delen, te netwerken en om zaken te doen.

Wij zijn een familiebedrijf met veel ervaring op het gebied van vouwkartonnage en zijn met name gespecialiseerd in vouwdozen en sleeves. Hiermee bedienen wij klanten die actief zijn in de productie van cosmetica, diervoeding, salades, vis/vlees, sappen, sauzen, en kant-en-klaar maaltijden. Wij hebben voor de productie alle machines in huis, waardoor het gehele proces van ontwerpen, drukken, stansen en plakken onder één dak uitgevoerd kan worden. Kenmerkend voor ons zijn korte levertijden, kleine, middelgrote en grote oplages, lage opstartkosten en een flexibele, oplossingsgerichte manier van werken.

Wij ontvangen u graag op onze stand F106 om bij te praten of om kennis te maken. Mocht u een toegangskaart voor de Packaging en Innovation beurs willen ontvangen, stuurt u dan een email naar l.hassink@hassink.nl met uw NAW gegevens.

Graag tot ziens op 23 of 24 november!