• Traditie

Traditie!

Tradities zijn er om in ere te houden. Een aantal jaren geleden hadden we een keer het idee om een Twentsche Vloerwegge als kerstattentie te doen. En zo geschiedde. Twaalf maanden later wilden we weer een eindejaarattentie doen, en na wat brainstormen kwamen we tot de conclusie dat ‘de wegge’ best nog een keer weggegeven kon worden.

Inmiddels zijn we een paar jaar verder en is het ideetje van toen verworden tot een jaarlijkse traditie. Waarom?

Tel maar op:

Het is een ambachtelijk product, vers gebakken en gemaakt in Twente. Door Bakkerij Nollen.

Daar komt bij dat we het mooi kunnen verpakken in onze ‘eigen’ vouwkartonnen doos. Een 6-punts doos, 4-punts geplakt, met venster. Laten we meteen zien wat we zoal kunnen produceren (voor wie het nog niet weet 😊).

En het allerbelangrijkste is: het geschenk kan gedeeld worden. Dus niet, één cadeau voor één contactpersoon, nee, één cadeau voor een heleboel collega’s bij onze gewaardeerde klanten. Lekker samen genieten van een plak wegge bij een kop koffie of thee.

Kortom, het klopt. En waarom zou je iets wat goed is veranderen? Niet dus, en dan wordt het vanzelf een traditie!

En dus gaan Michiel en Ronald ook dit jaar weer met veel plezier op pad om onze relaties te bedanken voor het vertrouwen en de prettige samenwerking.

Zou je in 2024 ook graag zo’n lekkere Twentsche Vloerwegge willen krijgen? Dat kan. Drie keer raden hoe 😉. Onze contactgegevens staan hier.