Verzenddozen

Een verzenddoos is, zoals de naam al zegt, een doos om producten mee te verzenden. Verzenddozen zijn er in zeer vele soorten en maten. Een groot deel wordt gemaakt van golfkarton, maar ook vouwkarton is hier meer dan geschikt voor.

De vraag naar verzenddozen is de laatste jaren enorm toegenomen. Vanzelfsprekend heeft e-commerce hier een cruciale rol in gespeeld. De gedwongen tijdelijke sluiting van de horeca heeft daar nog een schepje bovenop gedaan. Veel restaurants zijn maaltijden gaan bezorgen. In sommige van deze gevallen bood een verzenddoos een mooie uitkomst, bijvoorbeeld voor het verzenden van sushi.

Verzenddozen van massief karton worden ook veel gebruikt voor het verzenden van informatiemappen: presentatiemateriaal of bedrijfsbrochures, opgevraagd door consumenten, die door een producent per post worden toegestuurd. Of je nu tuinmeubelen, e-bikes, of badkamers produceert, als je je bedrijf op een hoogwaardige manier wilt presenteren dan draagt een vouwkarton verzenddoos zeker bij aan je professionele uitstraling.

De koffieautomaat op kantoor wordt aanzienlijk minder bezocht door de toename in thuiswerken. Koffiecups per post verzenden is aantrekkelijk alternatief.

Zo zie je maar, ook als je voor het verpakken van je eindproduct niet van vouwkarton gebruik maakt, kan het om reden van verzenddozen toch interessant zijn om contact te hebben met ons.

Advies

Het zou natuurlijk zomaar kunnen dat je vragen, opmerkingen, of ideeën hebt gekregen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het verzenden van jouw product? Wil je graag weten aan welke technische eisen het vouwkarton moet voldoen? Heb je al een bestaande verzenddoos en zoek je hiervoor een (andere) leverancier? Het maakt niet uit of de verzenddoos al ‘bedacht’ is, of dat wij deze voor je ontwikkelen.

Wat je vraag ook is, geef ons een seintje! Onze Passie voor Zichtbaarheid zetten we ook graag voor jouw product in. Op onze contactpagina vind je relevante contactgegevens. We horen graag van je.

Verzenddozen