• Ronald Burggraaff

Omdat zichtbaarheid onze passie is willen wij jullie graag een beeld geven van de medewerkers die bij ons werken. Want wie zorgt er nou voor dat onze verpakkingen bij jullie onder de aandacht komen, dat ze worden geproduceerd en dat ze naar jullie worden verzonden? Onze medewerkers!

We nemen je graag mee binnen ons bedrijf om je kennis te laten maken met onze collega’s. Deze keer: Ronald Burggraaff, één van onze accountmanagers.

Vier vragen aan Ronald

  • Wat is jouw rol binnen Hassink?

Als accountmanager zorg ik ervoor dat er werk wordt binnengehaald. Ik ben voor een groep klanten hét gezicht van Hassink, en verzorg voor hen de sales en aftersales. Van A tot en met Z! Ik sta graag in contact met mensen en ik ben verantwoordelijk voor het contact met de klant. Het is dus aan mij om de relatie goed te beheren.

  • Waar sta je binnen Hassink om bekend?

Dat zou je eigenlijk aan onze collega’s moeten vragen. Maar ik denk dat ze zeggen dat ik veel weet. Elke ochtend loop ik een ronde om iedereen te begroeten. Dan kan ik  kijken, luisteren en ervaren waar iedereen mee bezig is. Zo ben ik goed op de hoogte en kan ik mijn werk goed uitvoeren. Ik voel mij betrokken bij het bedrijf en ik zie mijzelf als deel van het bedrijf (één van de collega’s).

  • Wat vind je het leukste aan je werk?

Het klantencontact vind ik super. Het samenbrengen van de vraag van een klant, de mogelijkheden van Hassink en het contact wat ik daarbij heb met mensen maakt mijn baan mooi. Daarnaast is mijn baan afwisselend, want ik verzet mijn werkzaamheden zowel binnen als buiten de deur. Dat ik op kantoor kan zitten en op de weg, dat geeft mij een gevoel van vrijheid. Ik krijg de ruimte om mijn taken op te pakken zoals ik dat zelf wil.

  • Hoe omschrijf jij jezelf in één woord?

Ronald in één woord: optimist.

 

Benieuwd wie naar een paar van mijn collega’s? Zie onze contactpagina of klik hier voor andere posts in de rubriek “Zichtbaarheid. Onze passie!”.