Diepvries

In het diepvries schap zijn zeer uiteenlopende soorten producten te vinden, variërend van snacks tot vis en van pizza’s tot ijs.

Snacks

Zoveel mensen, zoveel snacks. Ovensnacks, frituur snacks, maaltijdsnacks of snackbroodjes, het is er allemaal. Producten waar je aan kunt denken zijn frikandellen, kroketten, bitterballen, borrelmix, kaassticks, kipnuggets, nacho’s of loempia’s.

Diepvries groente

Als het op diepvries groente aan komt kan de consument helemaal los qua keuze. Zo’n beetje iedere groente soort is naast vers ook als diepvries product verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan spinazie, sperziebonen, rode kool, bloemkool, broccoli, boerenkool, spruiten, snijbonen, peultjes, prei, maïs, en asperges.

Pizza’s

De pizza is één van de bekendste diepvries producten. Het voert wat ver om alle mogelijke varianten hier te benoemen.

Vis

Vis diepvries producten variëren van garnalen tot koolvis en van vissticks tot zalmfilets.

IJs

De meest voor de hand liggende productcategorie: ijs. Verpakt in een bak, een beker of in een vouwkarton sprinterdoos.

Advies

Voor diepvries producten zijn vouwkarton verpakkingen een veel gezien verpakkingsmateriaal. Sprinterdozen, autolock dozen, sleeves, conische bakjes, 4- en 6 puntsdozen, ze zijn stuk voor stuk terug te vinden in het schap.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het verpakken van jouw product in vouwkarton? Wil je een mock-up laten maken om je eigen klant te overtuigen? Of ben je op zoek naar een (andere) producent van je bestaande verpakking?

Wat je vraag of wens ook is, geef ons een seintje! Onze Passie voor Zichtbaarheid zetten we ook graag voor jouw product in. Het is bij deze productcategorie van groot belang om de juiste kartonsoort te kiezen. Ronald en Michiel adviseren je hier graag over. Op onze contactpagina vind je relevante contactgegevens.

Wil je eerst meer lezen om inzicht te krijgen in welk type verpakkingen er zoal zijn, dat kan ook. Check dan even deze pagina.

Diepvries en vouwkarton