Sprinterdoos / Lockdoos

Sprinterdoos of lockdoos zijn dozen van vouwkarton, welke door ons als verpakkingsproducent wel gestanst maar niet geplakt worden. Dit type verpakking wordt veelal machinaal geplakt bij onze klant op locatie. Dit machinaal plakken is een geïntegreerd onderdeel van hun inpakproces.

Bedrijven die een sprinterdoos als verpakkingstype hanteren hebben uiteraard de daarvoor benodigde machines in hun productie staan. Het kan natuurlijk goed mogelijk zijn dat je op basis van de voordelen van een sprinterdoos overweegt deze te gaan gebruiken, maar nog niet geheel bekend bent met de diverse technische (on)mogelijkheden. Weet dan dat wij nauwe contacten onderhouden met diverse machinebouwers. Zij kunnen met je meedenken en adviseren welk type verpakkingsmachine het beste geschikt is voor jouw wensen. In de praktijk zien we dat de keuze voor de machine en de te maken keuzes omtrent de specificaties van de vouwkarton verpakking nauw met elkaar verweven zijn. In zulke situaties is een goed afgestemde drie-eenheid een welkom gegeven.

Advies

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw product? Heb je behoefte aan deskundig advies op het gebied van vouwkarton verpakkingen? Wil je graag in contact komen met een machineproducent? Wil je een mock-up laten maken om je eigen klant te overtuigen? Of ben je op zoek naar een (extra) producent voor je bestaande sprinterdoos?

Wat je vraag of wens ook is, geef ons een seintje! Onze Passie voor Zichtbaarheid zetten we ook graag voor jouw product in. Check even onze contactpagina voor de relevante contactgegevens. We horen graag van je zodat we je alles kunnen vertellen over vouwkarton verpakkingen en haar toepassingsmogelijkheden in het algemeen en over een sprinterdoos in het bijzonder.

Inspiratie

Wil je eerst meer lezen om inzicht te krijgen omtrent de veelzijdigheid van massief karton verpakkingen, check dan deze pagina. Hierin staat uitgebreid beschreven op welke wijze vouwkarton wordt toegepast. Dit geeft een goed beeld van de mogelijkheden voor het verpakken van jouw product. Wordt het een sprinterdoos, een lockdoos, of toch een ander type verpakking?

Zoetwaren | Vlees | Vis | Snacks | Koffiecupdoosje | Koffieverpakking

sprinterdoos