flexibiliteit, zekerheid, betrouwbaarheid

Flexibiliteit is van cruciaal belang, zeker in de huidige periode van Corona. De wereld staat voor velen op z’n kop; we zijn geconfronteerd met een situatie die tot voor kort voor onmogelijk werd gehouden. Hopelijk houdt Corona ons allen niet te lang in een ijzeren greep en kunnen we spoedig uitkijken naar een situatie waar bedrijven weer normaal kunnen functioneren en de gezondheidszorg weer in balans is. Benieuwd hoe wij ons onderscheiden tijdens, vóór en na Corona?

Onder aan de streep kunnen we stellen dat klanten voor Hassink kiezen vanwege de combinatie van snelheid, flexibiliteit en mentaliteit.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gewend snel te schakelen en hanteren we een standaard leverdatum van 7 tot 10 werkdagen na bestelling bij een ongewijzigde herdruk (soms in overleg nog sneller).

Ontzorgen zit in onze genen; we denken mee in elke fase van het proces. We maken (bedrukte) dummy’s of ontwikkelen complete ingewikkelde verpakking constructies. Bij menig klant hebben we lagere voorraden verwezenlijkt dankzij flexibel te produceren en korte levertijden te hanteren.

Flexibiliteit zit dus in ons DNA. Meer weten over welke voordelen er nog meer zijn om samen te werken met Hassink? Hier zijn ze alle 7 terug te lezen.

Op onze verpakkingenpagina is te zien welke type vouwkarton verpakkingen wij dagelijks maken.

Onze passie is en blijft om maximale zichtbaarheid te creëren voor de producten van onze relaties.