Ralf Vos

Omdat zichtbaarheid onze passie is willen wij jullie graag een beeld geven van de medewerkers die bij ons werken. Want wie zorgt er nou voor dat onze verpakkingen bij jullie onder de aandacht komen, dat ze worden geproduceerd en dat ze naar jullie worden verzonden? Onze medewerkers!

We nemen je graag mee binnen ons bedrijf om je kennis te laten maken met een paar van onze collega’s. Deze keer: Ralf Vos, één van onze prepress medewerkers.

Vier vragen aan Ralf

  • Wat is jouw rol binnen Hassink?

Ik werk binnen de prepress-afdeling. Daar pak ik samen met mijn prepress collega alle voorkomende werkzaamheden op. Dan kan je denken aan: het checken van bestanden van voornamelijk doosjes en verpakkingen, stansmessen zelf ontwerpen, stansmessen checken, plottermodellen maken, versturen van modellen naar de klant, kleurproeven maken. Wij maken er wat van. O ja, en tijdens de coronacrisis halen we zelf onze koffie!

  • Waar sta je binnen Hassink om bekend?

Nou ja… Ik werk er nog maar kort, maar ik denk dat ik toch al bekend sta om twee dingen.

  1. Eén à twee keer in de week kom ik op de fiets naar het werk (zo’n 80 kilometer fietsen)
  2. Tijdens mijn werk luister ik graag naar muziek.
  • Wat vind je het leukste aan je werk?

Bij Hassink leer ik een andere kant van de drukwereld kennen. In het verleden zag ik wel eens verpakkingen en/of doosjes voorbij komen, maar nu zie ik het proces van het begin tot het einde. Dat is leuk! Ook vind ik dat ik mijn werk in alle rust kan uitoefenen. Ik krijg de tijd voor orders en ik word door niemand opgejaagd. Dat werkt prettig. Ook kan ik goed merken dat ik in een familiebedrijf werk. Dagelijks zie en werk ik met de familie. Zij tonen interesse in mijn werkzaamheden en in mij als persoon. Dat zorgt voor een gemoedelijke sfeer.

  • Hoe omschrijf jij jezelf in één woord?

Ralf in één woord: leergierig.

Benieuwd wie naar een paar van mijn collega’s? Zie onze contactpagina of klik hier voor andere posts in de rubriek “Zichtbaarheid. Onze passie!”.