• hassink groeit door

Hassink groeit door!

Hartstikke mooi natuurlijk, dat nieuws in de rubriek “Hassink draait door”. Verbouwingen en uitbreidingen van ons machinepark zijn nodig geweest om de aanhoudende groei mogelijk te maken. Maar met alleen ruimte en goede productiemiddelen kunnen we geen mooie verpakking maken. Daar hebben we onze vakmensen voor nodig, immers, onze medewerkers zijn ons kapitaal. Daarom vinden wij het belangrijk om onze mensen een prettige werkomgeving te bieden met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Drie van onze gewaardeerde collega’s hebben recentelijk de basisopleiding “machine operator vouwplakken” intern gevolgd en met succes afgesloten. Hiermee is een fundament gelegd voor verdere ontwikkeling in de praktijk. Een mooi voorbeeld van de groei van medewerkers.

Namens al jullie collega’s: Rob, Cor en Yardin van harte gefeliciteerd!

Ben je benieuwd hoe het is om bij een bedrijf te werken dat op een duurzame manier groeit? Check even onze vacature pagina. Staat er geen vacature voor je tussen, maar wil je wel meer weten, neem dan contact op met Dianne van de Plas via d.vandeplas@hassink.nl of 053 – 572 17 77.

Meer weten over Grafische opleidingen, check dan de site van GOC.