• Nieuwe sfeervolle kantine

Uitbreiding pand, deel II – Hassink draait door!

In juni van dit jaar hebben jullie al kunnen lezen over de werkzaamheden van de uitbreiding van ons pand. De afgelopen maanden hebben mannen van de bouw zeker niet stil gezeten. Integendeel. Met gepaste trots kunnen we vertellen dat de verbouw helemaal klaar is!

Voor de productieafdeling betekent dit méér werkruimte en de ingebruikname van de feeder. Deze feeder maakt het werk voor de collega’s van de vouwplakafdeling nóg wat aangenamer, immers: minder zwaar tillen = meer werkplezier.

Daarnaast hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt om de kantine compleet te vernieuwen. En met succes mogen we wel zeggen. Met de zomer BBQ voor collega’s, hun partners en kinderen hebben we met elkaar de kantine op feestelijke wijze geopend. Mooi om dat met elkaar te doen en leuk om de reacties (“het lijkt hier wel een restaurant!”) te horen.

Met deze sfeervolle ruimte kunnen alle collega’s dagelijks op een comfortabele manier van hun pauzes genieten. En zo hoort het ook te zijn, daar waar hard gewerkt wordt, moet ook plezierig gerust kunnen worden!

Al met al is het een geslaagde verbouwing geworden: het productieproces is verder geoptimaliseerd, het werkplezier is toegenomen én er kan comfortabel worden geluncht.