Vouwkarton

Dat Hassink Verpakkingsdrukwerk vouwkarton verpakkingen maakt, is bij steeds meer bedrijven in Nederland bekend. Wat is het mooi om ze te produceren.

Vouwkarton is door zijn eigenschappen een ideaal verpakkingsmateriaal. Het materiaal kan gevouwen worden om er bijvoorbeeld doosjes van te maken; vandaar ook de naam. Het beschikt over de juiste eigenschappen om goed gevouwen, gestanst, geplakt en bedrukt te worden. Ze zijn door hun goede bedrukbaarheid aantrekkelijk, garanderen een duidelijke presentatie in het schap, en oefenen een grote aantrekkingskracht uit op de consument. Bovendien zijn de verpakkingen gebruiksvriendelijk, sterk, duurzaam, stapelbaar en innovatief (bron: Vouwkarton Platform Nederland).

Op onze verpakkingenpagina is een overzicht te vinden van alle verpakkingstypes die we zoal maken. Een helder overzicht, alleen is lang niet iedereen bekend met de (technische) omschrijvingen. Om die reden hebben we deze ‘vouwkarton’-pagina in het leven geroepen. Deze pagina geeft je meer inzicht en duidelijkheid omtrent de veelzijdigheid van massief karton verpakkingen.

Vouwkarton verpakkingen zijn overal om ons heen. In de supermarkt, het tankstation, de apotheek. Bij gezondheidswinkels, kleding- en sportwinkels, noem maar op. De verpakkingen die wij produceren worden gebruikt om een consumentenproduct te verpakken. De toepassingen zijn legio. Om je een beetje wegwijs te maken hebben we de volgende onderverdeling gemaakt:

Een totaaloverzicht van producten die verpakt kunnen worden in vouwkarton vind je in het laatste menu-item.