• Uitbreiding pand

Uitbreiding van het pand.

Veel innovaties en ontwikkelingen bij Hassink zijn voor de buitenwereld niet zichtbaar. De uitbreiding van het pand is dat zeer zeker wel.

Hoewel het nog maar een paar jaar geleden is (2018), dat we het pand aanzienlijk hebben uitgebreid, is het tóch de hoogste tijd voor een extra uitbreiding. Met het 2018-gedeelte hebben we een enorme slag kunnen slaan in het professionaliseren van onze productie. Wat toen wenselijk leek, is noodzakelijk gebleken. Immers, de groei zat en zit er stevig in. Om die reden gaan we voor nóg een uitbreiding. Weliswaar een kleinere dan voorheen, maar meer mogelijkheden zijn er niet op deze locatie.

Op het moment van publicatie (eind juni 2022), zijn de werkzaamheden in volle gang. We zullen jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Dat deze ontwikkelingen door sommigen op de voet gevolg worden is ons bekend. Zo waren er recentelijk ongeruste dorpsgenoten die zich afvroegen of de gevel van het pand was afgewaaid. Dat was zeker niet het geval, de gevelbeplating was keurig gedemonteerd en ligt nu opgeslagen. Uiteraard worden deze straks weer gemonteerd en is de uitbreiding een feit.

Er zit wel een nadeel aan de verbouw. Onze bedrijfsfilm is hierdoor iets minder actueel :-).