Vensteren

Vensteren betekent dat er bij een vouwkarton verpakking door middel van een stans een ‘uitsparing’ wordt gecreëerd. Deze uitsparing functioneert als een raam, als een venster. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid dat de consument de inhoud van de verpakking kan zien zonder de verpakking te hoeven openen of het product aan te raken.

Een venster kan desgewenst voorzien worden van een transparant kunststof folie. Dankzij onze venstervouwplakmachine wordt dit venster automatisch in de vouwkarton verpakking geplakt. Er zijn verschillende folies mogelijk, zowel qua dikte als qua uitstraling.
Voorbeelden van producten die voorzien kunnen worden van een venster zijn: enveloppen, langsnaad geplakte doos, autolock doos, 4-punts geplakte doos, en een 6-punts geplakte doos.

Advies

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw product? Heb je behoefte aan deskundig advies op het gebied van het vensteren van vouwkarton verpakkingen? Wil je een mock-up laten maken om je eigen klant te overtuigen? Of ben je op zoek naar een (extra) producent voor je bestaande vouwkarton verpakkingen voorzien van een venster?

Wat je vraag of wens ook is, geef ons een seintje! Onze Passie voor Zichtbaarheid zetten we ook graag voor jouw product in. Check even onze contactpagina voor de relevante contactgegevens. We horen graag van je zodat we je alles kunnen vertellen over vouwkarton verpakkingen en haar toepassingsmogelijkheden in het algemeen en over vensteren in het bijzonder.

Vensteren
Vensteren
Vensteren