Autolock doos

Een autolock doos is een doos waarbij één zijde van de verpakking geplakt is en waarbij de onderzijde voorzien is van een automatische sluiting. De bovenzijde kan door middel van een klepje gesloten worden.

Een autolock doos heeft als voordeel dat de doos makkelijk te vullen is. Immers, bij openvouwen van de doos is de bodem meteen gesloten. Tevens zorgt dit type sluiting voor meer stevigheid, waardoor de verpakking ook geschikt is om zwaardere producten te verpakken. Denk hierbij aan wijnflessen of drankflessen in het algemeen.

De vorm van een autolock doos is altijd vierkant of rechthoekig. Qua lengte, breedte en hoogte kan eindeloos gevarieerd worden, al naar gelang de grootte van het te verpakken product.

Het product kan worden voorzien van een venster. Hiermee bied je de consument de mogelijkheid de inhoud van de verpakking ook echt te zien. Een venster kan desgewenst voorzien worden van een folie.

Advies

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw product? Wil je een mock-up laten maken om je eigen klant te overtuigen? Of ben je op zoek naar een (extra) producent voor je bestaande autolock doos?

Wat je vraag of wens ook is, geef ons een seintje! Onze Passie voor Zichtbaarheid zetten we ook graag voor jouw product in. Check even onze contactpagina voor de relevante contactgegevens. We horen graag van je zodat we je alles kunnen vertellen over vouwkarton verpakkingen en haar toepassingsmogelijkheden in het algemeen en over een autolock doos in het bijzonder.

Inspiratie

Wil je eerst meer lezen om inzicht te krijgen omtrent de veelzijdigheid van massief karton verpakkingen, check dan deze pagina. Hierin staat uitgebreid beschreven op welke wijze vouwkarton wordt toegepast. Dit geeft een goed beeld van de mogelijkheden voor het verpakken van jouw product. Wordt het een autolock doos, of toch een ander type verpakking?

Wijnverpakking | Bierverpakking | Snelsluitende verpakking | Drank | Promotie | Geschenkverpakking | Wijndoos

autolock doos