Verzorging

Persoonlijke verzorging is een veelomvattend, maar ontzettend belangrijk begrip. Bij verzorgingsproducten kan je denken aan gezichtsverzorging, haarverzorging en mondverzorging, bad en douche producten, huidverzorging producten, maar ook scheerproducten en zonbeschermings producten vallen onder persoonlijke verzorging.

Bij producten voor verzorging van het haar kan je denken aan shampoo en conditioners. Bij producten voor verzorging van de huid zijn dagcrème, avondcrème en nachtcrème voor de hand liggende voorbeelden. Producten voor persoonlijke verzorging en hygiëne zijn bijvoorbeeld crèmes, nagellak, mascara, geurtjes, eau de toilette en eau de parfum.

Deze producten worden vaak verpakt in vouwkarton, bijvoorbeeld in een langsnaad geplakt doosje, al dan niet autolockbodem of zweedse bodem.

Een breed scala aan producten verkrijgbaar bij talloze retailers en e-tailers. Bij de kapper, schoonheidssalons, apotheken, gezondheidswinkels en drogisterijen zijn allerhande producten voor verzorging verkrijgbaar.

Advies

Helaas, we kunnen u géén advies geven omtrent het gebruik van producten voor uw persoonlijke verzorging. Gelukkig hebben we wél verstand van verpakkingen. Dus als je benieuwd bent naar de mogelijkheden voor het verpakken van jouw product in vouwkarton, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wil je een mock-up laten maken om je eigen klant te overtuigen? Of ben je op zoek naar een (andere) producent van je bestaande verpakking? Wat je vraag of wens ook is, geef ons een seintje! Onze Passie voor Zichtbaarheid zetten we ook graag voor jouw product in. Op onze contactpagina vind je relevante contactgegevens. We horen graag van je. Wellicht mogen we in de toekomst ook jouw verpakking verzorgen!

Wil je eerst meer lezen om inzicht te krijgen in welk type verpakkingen er zoal zijn, dat kan ook. Check dan even deze pagina.

Verzorging