Vlees, vis, vega

Vlees, vis en vega. Een ‘verzameling’ van uiteenlopende producten. Qua verpakkingstypen kennen ze echter de nodige overeenkomsten, vandaar dat we ze op deze pagina combineren.

Vlees

Vlees producten worden veelal in trays, bakjes of schalen verpakt. Deze primaire verpakking wordt vervolgens voorzien van een wikkel van karton. Een sleeve om een bakje zorgt voor onderscheidend vermogen: het zorgt ervoor dat het product opvalt in vergelijking tot de andere producten in het schap of koeling. Tegelijkertijd bieden sleeves om trays de mogelijkheid om alle relevante, noodzakelijke, maar ook wenselijke informatie te communiceren met de consument.

Er zijn ook andere mogelijkheden voor het verpakken van vlees producten. Een enveloppe is een andere mogelijkheid om bijvoorbeeld spareribs te verpakken. Een sprinterdoos behoort tot slot ook de vouwkarton verpakkingsmogelijkheden. Voorbeelden hiervan zijn een bbq verpakking en een steak verpakking.

Vis

Ook vis producten worden in trays, bakjes of schalen verpakt. Deze primaire verpakking wordt vervolgens voorzien van een wikkel van karton. Een sleeve om een bakje zorgt voor onderscheidend vermogen: het zorgt ervoor dat het product opvalt in vergelijking tot de andere producten in het schap of koeling. Sleeves om trays bieden tevens de mogelijkheid om alle relevante, noodzakelijke, maar ook wenselijke informatie te communiceren met de consument.

Een enveloppe is een andere mogelijkheid om vis te verpakken. Een sprinterdoos behoort tot slot ook de vouwkarton verpakkingsmogelijkheden.

Vega

Net als vlees en vis, worden vega producten in trays, bakjes of schalen verpakt. Deze primaire verpakking wordt vervolgens voorzien van een wikkel van karton. Een sleeve om een bakje zorgt voor onderscheidend vermogen: het zorgt ervoor dat het product opvalt in vergelijking tot de andere producten in het schap of koeling. Sleeves hebben als voordeel dat alle relevante, noodzakelijke en wenselijke informatie vermeldt kan worden.

Je ziet het, ook voor vlees, vis en vega producten is vouwkarton een geschikt verpakkingsmateriaal!

Advies

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het verpakken van jouw product in vouwkarton? Wil je een mock-up laten maken om je eigen klant te overtuigen? Of ben je op zoek naar een (andere) producent van je bestaande verpakking?

Wat je vraag of wens ook is, geef ons een seintje! Onze Passie voor Zichtbaarheid zetten we ook graag voor jouw product in. Op onze contactpagina vind je relevante contactgegevens. We horen graag van je.

Wil je eerst meer lezen om inzicht te krijgen in welk type verpakkingen er zoal zijn, dat kan ook. Check dan even deze pagina.

Vlees, Vis en Vega