• Frank Dieters

Omdat zichtbaarheid onze passie is willen wij jullie graag een beeld geven van de medewerkers die bij ons werken. Want wie zorgt er nou voor dat onze verpakkingen bij jullie onder de aandacht komen, dat ze worden geproduceerd en dat ze naar jullie worden verzonden? Onze medewerkers!

We nemen je graag mee binnen ons bedrijf om je kennis te laten maken met een paar van onze collega’s. Deze keer: Frank Dieters, één van onze offsetdrukkers.

Vier vragen aan Frank

Wat is jouw rol binnen Hassink?

Ik ben een offsetdrukker, waarbij ik er mede voor zorg dat er kwaliteitsdrukwerk wordt geleverd aan de klant.

Waar sta je binnen Hassink om bekend?

Nou… ik hoop dat ik bekend sta om de rust en om het overzicht dat ik over het drukproces heb.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Ik vind de creativiteit en zelfstandigheid van mijn werk het leukste. We krijgen vaak orders die niet standaard zijn, dan moet ik drukkwaliteit beoordelen en zorgen voor een goed resultaat. Dat vraagt best wat creativiteit.

Hoe omschrijf jij jezelf in één woord?

Frank in één woord: behulpzaam.

Benieuwd wie naar een paar van mijn collega’s? Zie onze contactpagina of klik hier voor andere posts in de rubriek “Zichtbaarheid. Onze passie!”.