• Diederik van den Top

Omdat zichtbaarheid onze passie is willen wij jullie graag een beeld geven van de medewerkers die bij ons werken. Want wie zorgt er nou voor dat onze verpakkingen bij jullie onder de aandacht komen, dat ze worden geproduceerd en dat ze naar jullie worden verzonden? Onze medewerkers!

We nemen je graag mee binnen ons bedrijf om je kennis te laten maken met een paar van onze collega’s. Deze keer: Diederik van den Top, één van onze expeditie medewerkers.

Vier vragen aan Diederik

Wat is jouw rol binnen Hassink?

Mijn rol binnen Hassink? Ik doe eigenlijk van alles. Ik ben verantwoordelijk voor het magazijn, de afwerking en de expeditie. Ik zorg ervoor dat de drukkers hun materialen op tijd hebben, zodat ze  kunnen blijven draaien. Dan loopt de productie het beste door.

Waar sta je binnen Hassink om bekend?

Dat zou je toch aan anderen moeten vragen? Nou ik hoop dat ik als iets van loyaal bekend sta binnen Hassink.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Het geeft mij een goed gevoel als alles er netjes bij ligt. Ik zorg ervoor dat het magazijn goed opgeruimd en netjes is, zodat iedereen aan de gang kan. En natuurlijk de afwisseling in mijn functie. Alle werkzaamheden kan ik goed afwisselen, waardoor mijn werk nooit saai is.

Hoe omschrijf jij jezelf in één woord?

Diederik in één woord: loyaal.

Benieuwd naar een paar van mijn collega’s? Zie onze contactpagina of klik hier voor andere posts in de rubriek “Zichtbaarheid. Onze passie!”. De vorige post in deze rubriek is hier terug te lezen.