• Richard Zwiers

Omdat zichtbaarheid onze passie is willen wij jullie graag een beeld geven van de medewerkers die bij ons werken. Want wie zorgt er nou voor dat onze verpakkingen bij jullie onder de aandacht komen, dat ze worden geproduceerd en dat ze naar jullie worden verzonden? Onze medewerkers!

We nemen je graag mee binnen ons bedrijf om je kennis te laten maken met een paar van onze collega’s. Deze keer: Richard Zwiers, de voorman op de vouwplak afdeling.

Vier vragen aan Richard

Wat is jouw rol binnen Hassink?

Ik ben de voorman op de vouwplak afdeling. Ik zorg ervoor dat de afdeling blijft draaien en dat het werk op tijd wordt verstuurd.

Waar sta je binnen Hassink om bekend?

Ja dat moet je eigenlijk niet aan mij vragen hé… Ze zeggen wel altijd dat ik vrij rustig blijf en mijn hoofd goed koel kan houden.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Het leukste vind ik om de afdeling te organiseren. Ik mag de mensen helpen en bedenken hoe iets gemakkelijker kan zonder omwegen. Ik vind het mooi om de machines in te stellen en om telkens meer uit de machine te kunnen halen. Tja en wat nog meer. Wat ik leuk vind aan mijn werk is het oplossen van ‘problemen’, creatief zijn en de afwisseling in de werkzaamheden.

Hoe omschrijf jij jezelf in één woord?

Richard in één woord: veelzijdig.

Benieuwd naar een paar van mijn collega’s? Zie onze contactpagina of klik hier voor andere posts in de rubriek “Zichtbaarheid. Onze passie!”. De vorige post in deze rubriek is hier terug te lezen.