• Niek Oonk - Verkoop

Omdat zichtbaarheid onze passie is willen wij jullie graag een beeld geven van de medewerkers die bij ons werken. Want wie zorgt er nou voor dat onze verpakkingen bij jullie onder de aandacht komen, dat ze worden geproduceerd en dat ze naar jullie worden verzonden? Onze medewerkers!

We nemen je graag mee binnen ons bedrijf om je kennis te laten maken met een paar van onze collega’s. Deze keer: Niek Oonk, de afstudeerder binnen ons bedrijf!

Vier vragen aan Niek

Wat is jouw rol binnen Hassink?

Mijn rol binnen Hassink vervul ik momenteel met het doen van onderzoek naar de Duitse markt. Ik ben student van Saxion Hogeschool Enschede en zit daar in mijn afrondende studiejaar. Ik heb de kans gekregen binnen dit mooie, persoonlijk gerichte en snelgroeiende bedrijf te mogen afstuderen. Hiervoor ben ik Hassink onwijs dankbaar.

Waar sta je binnen Hassink om bekend?

Ik sta binnen Hassink bekend om de onderzoeker naar de Duitse markt.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Het leukste van mijn werk is dat ik een duidelijke case heb gekregen en daardoor een duidelijke richtlijn heb waar ik naartoe kan werken. Daarnaast vind ik het persoonlijke en informele contact met collega’s super. Dit sluit heel erg aan bij mijn eigen karakter.

Hoe omschrijf jij jezelf in één woord?

Niek in één woord: Doorzetter.