Onze medewerkers geven aan dat zij meer tevreden zijn dan twee jaar geleden. Dat maakt ons blij!

Maar waarom hebben we een MTO uitgevoerd?

Voor ons is het antwoord op die vraag heel duidelijk. Wij zijn een familiebedrijf, wat betekent dat we streven naar een bijpassende cultuur. Eentje waar we informele, korte lijnen hebben en direct met elkaar werken om tot een mooi resultaat te komen. We voelen ons betrokken bij het bedrijf en wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers met plezier naar hun werk gaan.

Wie ooit een stap binnen Hassink heeft gezet, weet dat er een gemoedelijke sfeer heerst. Maar vinden de medewerkers dit ook?

De tevredenheid van de medewerkers kan je natuurlijk aanvoelen. Dit gevoel wilden wij graag meetbaar maken. In hoeverre een MTO daaraan bijdraagt? Daar kunnen HR-professionals over discussiëren. Voor ons heeft deze aanpak ervoor gezorgd dat we meer inzicht hebben gekregen over diverse onderwerpen. De uitkomsten van het MTO biedt de kans om te kijken waar wij al erg goed in zijn en verbeterpunten te bespreken.

Uiteindelijk willen we dat we samen met plezier werken aan een mooi product. Zowel met onze medewerkers intern als met onze klanten extern. Want samen wat moois maken, daar worden we blij van!

Benieuwd naar individuele verhalen van onze medewerkers? De verhalen van NiekDiederikRichardMartinFrankRalf en Ronald kan je op onze website vinden.