• Martin ten Hove

Omdat zichtbaarheid onze passie is willen wij jullie graag een beeld geven van de medewerkers die bij ons werken. Want wie zorgt er nou voor dat onze verpakkingen bij jullie onder de aandacht komen, dat ze worden geproduceerd en dat ze naar jullie worden verzonden? Onze medewerkers!

We nemen je graag mee binnen ons bedrijf om je kennis te laten maken met een paar van onze collega’s. Deze keer: Martin ten Hove, één van onze stansers.

Vier vragen aan Martin

Wat is jouw rol binnen Hassink?

Ik ben een stanser. Dat wil zeggen dat ik ervoor zorg dat het drukvel van A naar B gaat. De machine loopt dankzij mij (hopelijk) goed, en de drukvellen komen goed gestanst van de machine. Dan kunnen de drukvellen vervolgens verder naar de vouwplakafdeling.

Waar sta je binnen Hassink om bekend?

Dat ik nooit chagrijnig ben. Ik ben altijd vrolijk en sta klaar om anderen te helpen.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Het mooiste vind ik dat ik een order zonder problemen door de machine krijg. En natuurlijk vind ik het mooi als ik een goed eindresultaat maak. Het is voor mij belangrijk dat de volgende ploeg tevreden is met mijn werk.

Hoe omschrijf jij jezelf in één woord?

Martin in één woord: Vrolijk!

Benieuwd wie naar een paar van mijn collega’s? Zie onze contactpagina of klik hier voor andere posts in de rubriek “Zichtbaarheid. Onze passie!”. De vorige post in deze rubriek is hier terug te lezen.