• Hassink op Empack

Empack is als verpakkingsvakbeurs uitgegroeid tot de grootste van de Benelux en vindt begin april dit jaar plaats in de Evenementenhal te Gorinchem. In een dynamische en bewegende sector zoals die van de verpakkingstechnologie, loont het om de vinger aan de pols te houden en te weten welke trends, problemen en kansen actueel zijn. Empack biedt je een uitgebreid programma aan om jouw kennis up-to-date te houden. Profiteer van talloze tips en tricks om jouw bedrijf een boost te geven met het advies van gerenommeerde sprekers en specialisten op de beursvloer. Je gaat zonder twijfel vol inspiratie terug naar je werkplek om jouw bevindingen toe te passen in praktijk.

Een beurs waar verpakkingen en innovaties centraal staan, daar ontbreekt Hassink Verpakkingsdrukwerk natuurlijk niet.

Graag praten we bij met bekenden en ontmoeten we weer nieuwe relaties. Vol overgave vertellen we tijdens Empack over ons mooie familiebedrijf en over de uiteenlopende vouwkarton verpakkingen die we voor talloze bedrijven dagelijks produceren. Sleeves, conische bakjes, enveloppen, 4/6-punts dozen, autolock dozen, sprinterdozen, blisterkaarten en bijsluiters: we maken het allemaal.

Ben je niet in bezit van een ticket voor Empack, maar wil je graag langskomen? Of kan je niet wachten tot november om kennis te maken? Geen probleem! Laat even een berichtje achter bij één van onze accountmanagers Ronald Burggraaff of Michiel Uijl. Hun contactgegevens zijn te vinden op onze contactpagina.

Benieuwd naar de organiserende instantie? Klik hier voor de website van Empack.