• Nieuwe drukpers

Nieuwe drukpers.

Wie innoveert groeit, en wie groeit moet innoveren. Dat zijn we bij Hassink gewend. Onze nieuwste aanwinst is een grootformaat Heidelberg drukpers. Met deze keuze is onze productiecapaciteit aanzienlijk vergroot. Cruciaal, want groei mag niet ten koste gaan van leverbetrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit. Deze  kernwaarden vormen het fundament van ons bestaan en worden dan ook gekoesterd. Groeien om te groeien, daar zijn we niet van.

Onze relatie met Heidelberger Druckmaschinen AG gaat al generaties terug. Extra mooi dat we, met de investering in een nieuwe pers, de relatie kunnen continueren. De kwaliteit van Heidelberg drukpers stelt ons mede in staat om de kwaliteit te leveren die onze klanten van ons gewend zijn. Dat was zo, dat is zo, en dat blijft zo.

Wil je na het lezen van dit bericht meer weten over de drukpers, over Hassink of over onze vouwkarton verpakkingen? Dat kan! Laat even wat van je horen via onze contactpagina. Collega’s Michiel en Ronald vertellen je met veel enthousiasme over ons bedrijf en over de producten die we maken. Wie weet kunnen we je binnenkort verwelkomen als nieuwe klant. Immers, wie innoveert, groeit!