Enveloppen

Een envelop is een platte vouwkarton verpakking. De boven- en onderzijde komen aan de lange zijdes bij elkaar. Deze zijn dan ook gesloten. De inhoud kan er aan de korte zijdes ingeschoven worden. Dit product wordt vooral gebruikt voor het verpakken van gesneden vis, vlees en vleeswaren.

De envelop kan worden geleverd met of zonder insteekklep. Verder leent het product zich er uitstekend voor om een venster aan te brengen. Met het gebruik van een venster bied je de consument de mogelijkheid de inhoud van de verpakking ook echt te zien. Een venster kan desgewenst voorzien worden van een folie.

Mocht de wens zijn om het product op te hangen in de winkel, dan kan de envelop tevens voorzien worden van een eurolock.

Advies

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het gebruik van enveloppen voor jouw product? Wil je een mock-up laten maken om je eigen klant te overtuigen? Of ben je op zoek naar een (extra) producent van je bestaande enveloppen?

Wat je vraag of wens ook is, geef ons een seintje! Onze Passie voor Zichtbaarheid zetten we ook graag voor jouw product in. Check even onze contactpagina voor de relevante contactgegevens. We horen graag van je.

Inspiratie

Wil je eerst meer lezen om inzicht te krijgen omtrent de veelzijdigheid van massief karton verpakkingen, check dan deze pagina. Hierin staat uitgebreid beschreven op welke wijze vouwkarton wordt toegepast. Dit geeft een goed beeld van de mogelijkheden voor het verpakken van jouw product. Wordt het een envelop, of toch een ander type verpakking?

Zalmverpakking | Vleeswarenverpakking | Verswaren | Carpaccio | Vlees | Vis | Eurolock

Envelop
Envelop
Envelop