• Nieuwe vensterplakmachine

Nieuwe vensterplakmachine.

Als leverancier van vele gerenommeerde A-merk en private label food producenten is het van belang om alle expertise en techniek, gerelateerd aan vouwkarton, in huis te hebben. Om die reden hebben we een paar jaar geleden onze eerste vensterplakmachine aangeschaft.

Door toenemende vraag uit de markt voor vensteren merkten we al gauw dat we tegen de grenzen van de productiecapaciteit van de eerste machine aan liepen. Logischerwijs is er voor gekozen om te investeren in een nieuwe vensterplakmachine. Eén met dubbel zoveel capaciteit. Deze machine is in één weekend geïnstalleerd, zodat we op vrijdag nog op de oude, en op maandag op de nieuwe machine konden produceren. Zonder enige vertragingen of verschuivingen in de planning. Met dank aan leverancier Kohmann.

Wil je na het lezen van dit bericht meer weten over de vensterplakmachine, over Hassink of over onze vouwkarton verpakkingen? Dat kan! Laat even wat van je horen via onze contactpagina. Collega’s Michiel en Ronald vertellen je met veel enthousiasme over ons bedrijf en over de producten die we maken. Wie weet kunnen we je binnenkort verwelkomen als nieuwe klant.