• Voorraad vouwkarton Hassink

Voldoende vouwkarton op voorraad hebben is van groot belang om onze beloftes waar te kunnen blijven maken. Zéker in een tijd van schaarste van grondstoffen.

Leverbetrouwbaarheid, korte levertijden en flexibiliteit zijn 3 van onze 7 voordelen. Deze kernwaarden zitten in onze genen. Hiermee maakt Hassink Verpakkingsdrukwerk het verschil. Nu, en in de toekomst.

In een tijd waar vouwkarton schaars is, is het houden van voorraad cruciaal. In de eerste plaats om onze bestaande klanten goed te bedienen, maar natuurlijk ook om de gewenst groei te kunnen borgen. Dankzij de aangehouden voorraden hebben we geen “nee” hoeven verkopen.

De achterliggende maanden zijn we druk aan het verbouwen geweest en hebben ons pand waar mogelijk uitgebreid. De verbouwingen hebben geresulteerd in meer productieruimte en een compleet vernieuwde kantine. Ruimte voor extra opslag in ons pand was er niet. Gelukkig kwam er naast ons een pand beschikbaar. Dit hebben we sinds kort in gebruik genomen. Zo kunnen we onze klanten blijvend bedienen op de manier die ze van ons gewend zijn.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Hassink voor jouw product? Of ben je op zoek naar een (extra) producent van je vouwkarton verpakkingen?

Wat je vraag of wens ook is, geef ons een seintje! Onze Passie voor Zichtbaarheid zetten we ook graag voor jouw product in. Check even onze contactpagina voor de relevante contactgegevens. We staan je graag te woord!