Gecertificeerd

U wilt het graag zeker weten: of ons productieproces op orde is, of u kunt vertrouwen op de mogelijkheid van track&trace en of we milieuvriendelijk werken. Daarom vindt u hieronder een overzicht van de certificaten die aan Hassink zijn toegekend. We doen overigens meer dan dat. We houden ons machinepark up-to-date, we drukken met bio-inkten, gebruiken groene stroom en passen milieuvriendelijke reinigingsmiddelen toe. Heeft u vragen daarover? Laat het ons weten!

BRC-certificaat

Begin 2018 behaalden we het BRC-certificaat. Dit certificaat verklaart dat het productieproces van Hassink voldoet aan de kwaliteitsrichtlijnen van de voedingsmiddelenindustrie.

FSCĀ®/PEFC-certificaat

Hassink is in het bezit van het FSC- en PEFC-certificaat. Wij gebruiken en gaan op correcte wijze om met papier dat voldoet aan de normen FSC en PEFC. Het in FSC- en PEFC-papier verwerkte hout is geteeld in speciaal daarvoor gekweekte bossen. Door dit papier bij ons te bestellen draagt u gegarandeerd bij aan verantwoorde bosbouw.

ISO-14001

Hassink voldoet aan de norm ISO-14001 en is in het bezit van het hierbij behorende ISO-certificaat. De ISO-14001-norm richt zich op de gang van zaken met betrekking tot processen in het algemeen en milieuzorg in het bijzonder.