Wij zijn op zoek naar een (Junior) Accountmanager Vouwkartonnage

De laatste jaren hebben wij mooie klanten aan ons weten te binden en dat smaakt naar meer! Daarom zijn wij op korte termijn op zoek naar een Accountmanager met ervaring in de vouwkartonnage die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of een Junior Accountmanager die met een gezonde dosis ambitie en enthousiasme wil doorgroeien naar de functie van Accountmanager.

Service- en klantgerichtheid staan bij jou hoog in het vaandel, je schakelt snel en je wilt het proces achter het product begrijpen. Je hebt oog en gevoel bij de techniek achter het product of jij wilt je dit eigen maken. Je bent communicatief sterk en je houdt van ontmoetingen met nieuwe en bestaande klanten. Je draait je hand dan ook niet om voor koude, lauwe of warme acquisitie. Ben jij diegene met een MBO of HBO opleiding (commerciële of technische richting), ben je gedreven en beschik je over voldoende overtuigingskracht? Dan zoeken wij jou!

Wat ga jij doen?

Als (Junior) Accountmanager leer je eerst het bedrijf en zijn producten door en door kennen. Je gaat kennismaken en meewerken met andere afdelingen. Jouw dag is pas compleet als je jouw bestaande klanten op weg hebt kunnen helpen of als je nieuwe klanten hebt weten binnen te slepen. Jij bent hét gezicht van Hassink voor onze klanten en bent er voor al hun vragen, problemen en natuurlijk orders en offertes.

Ben jij de Accountmanager die wij zoeken? Dan bepaal je mede de koers van de afdeling. Je stelt je proactief op, zoekt zelf naar klanten en weet een klantrelatie uit te diepen zodat de groeidoelstellingen worden behaald.

Ben jij een Junior? Dan ontwikkel je gaandeweg steeds meer zelfstandigheid door samen met je collega’s nieuwe en bestaande klanten te bezoeken. Uiteindelijk word jij de contactpersoon voor jouw klanten.

Waar ga jij aan de slag?
Hassink is inmiddels meer dan 120 jaar jong en bruisend als nooit tevoren. Daar zijn wij trots op. Wij werken met meer dan 35 vakbekwame en gepassioneerde medewerkers aan de productie van indrukwekkende verpakkingen. Verpakkingen, die je waarschijnlijk bekend zullen voorkomen want het merendeel van onze klanten zijn toeleveranciers van supermarkten. Bij ons zit alles wat nodig is voor een piekfijne verpakking onder één dak. Zo houden we zelf de regie over het gehele drukproces: van ontwikkeling tot drukken, stansen en vouwplakken.

 Wat krijg jij ervoor terug?
Een gave baan met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in een bedrijf waarin we met beide voeten op de grond zijn blijven staan. Wij zijn een familiebedrijf, wat betekent dat we op elkaar kunnen bouwen. Deze insteek is direct merkbaar op de werkvloer. We hebben informele, korte lijnen en direct contact met elkaar werkt gewoon het best. We voelen ons allen betrokken bij iedere centimeter van het bedrijf. Afspraak is afspraak en we werken met aandacht. Zowel naar onze klanten toe als naar elkaar onderling. Er heerst een gemoedelijke sfeer. Samen wat moois maken, daar worden we blij van!

Wat neem je mee?

  • Je hebt minimaal een MBO+- of HBO-diploma, commerciële of technische achtergrond;
  • Je bezit uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Je hebt ervaring en/of affiniteit met sales en bent leergierig. Grafische kennis en/of ervaring met verpakkingen is een pré maar zeker geen must;
  • Je bent gedreven, ambitieus en resultaatgericht;
  • Je bent klantgericht (intern en extern).

 Extra informatie:

  • Minimaal 32 uur
  • Jaarcontract | Intentie tot een vaste aanstelling
  • Auto van de zaak | Laptop | Mobiele telefoon
  • Arbeidsvoorwaarden | Individuele arbeidsovereenkomst

Solliciteren?
Ben jij de (Junior) Accountmanager die wij zoeken? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Je kunt je CV en je motivatiebrief vóór 24 maart 2023 sturen aan Dianne van de Plas (d.vandeplas@hassink.nl). Een assessmenttest kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Bij vragen over deze vacature kun je terecht bij Loes Hassink, directeur. Zij is telefonisch bereikbaar op 053 – 572 17 77.

Steekwoorden:

(Junior) Accountmanager | Koude en warme acquisitie | Samenwerken | Familiebedrijf

Op dit moment maken wij geen gebruik van W&S bureaus en stellen acquisitie niet op prijs.