Vouwdozen

Een vouwdoos is gemaakt van vouwkarton. Vouwdozen geven uw product een luxe uitstraling en zorgen tegelijkertijd voor bescherming van uw product. Wij kunnen de vouwdoos bovendien in allerlei vormen stansen en voorzien van een vensterstans. U merkt het al: de mogelijkheden zijn legio. Zoekt u een vouwdoos die uw product op de perfecte manier presenteert? Neem dan contact op met een van onze productspecialisten: Ronald of Rogier.

Vouwdozen 1
Vouwdozen 3
Vouwdozen 2
Vouwdozen 4

Sleeves

Een sleeve is een bedrukte kartonnen hoes dat om een product wordt geschoven. Een sleeve versterkt de uitstraling van uw product en creëert ruimte voor uw logo, een slogan en een overzicht van de ingrediënten. Het overbrengen van een ontwerp naar een sleeve die exact om uw product past, is een kunst apart. Meer weten? De productspecialisten van Hassink, Ronald en Rogier, kunnen u er alles over vertellen.

Vouwdozen 3
Vouwdozen 2
Vouwdozen 2
Vouwdozen 2

Blisterkaarten

Een blisterkaart is een verpakkingsvorm die uw product beschermt én optimaal presenteert. Het product kan namelijk goed bekeken worden terwijl het veilig in de gesloten verpakking zit. Het blijft daardoor onbeschadigd tot het moment dat de gebruiker de verpakking opent. Hassink heeft veel ervaring met de ontwikkeling en productie van blisterkaarten. We adviseren u graag over de best passende blisterverpakking, zodat uw product goed opvalt in de winkels. Heeft u vragen over blisterkaarten? Stel ze aan onze productspecialisten Ronald en Rogier.

Vouwdozen 3
Vouwdozen 3
Vouwdozen 3
Vouwdozen 3

Kopkaarten

Wanneer uw product in plastic is verpakt, zorgt een kopkaart voor informatie over het product en het eventuele gebruik ervan. Onze kopkaarten zijn aan de achterzijde voorzien van een speciale coating die zich aan verschillende materiaalsoorten kan hechten. Zo ontstaat een perfect gesloten verpakking die vervolgens kan worden opgehangen.

Kopkaarten hebben vaak een eenvoudige vorm met rechte lijnen en hoeken, maar bij Hassink is het ook mogelijk kopkaarten te stansen in aparte vormen. Hierdoor krijgt uw product een exclusieve attentiewaarde die de verkoop van uw product stimuleert. Laat u informeren over de mogelijkheden door Ronald of Rogier. Zij weten alles wat er te weten valt over kopkaarten.

Vouwdozen 3
Vouwdozen 2